Tennis weekend på hotell Esplendido - Port de Soller, 2-3/3 - 2024

Lyft din tennis till en högre nivå!
Unna dig en tennis weekend på lyxiga hotell Esplendido i Port de Soller. Vi spelar 6 timmar tennis fördelat på två dagar och under en 1,5 tim teknikföreläsning grottar vi in oss i tennisens komplexa värld. Denna weekend riktar sig till dig som är ute efter det lilla extra i vardagen och samtidigt vill höja din kunskap och förståelse för sporten tennis.

Välkomna till Port de Soller och hotell Esplendido!

Följande ingår

 • Boende 1 natt i dubbelrum/enkelrum på fyrstjärniga hotellet Esplendido inkl. helpension (frukost, lunch och middag). Kostnad för dryck tillkommer.
 • Tillgång till SPA och GYM
 • Välkomstdrink
 • 6 timmar tennisträning med tränare i grupp med max 4 personer
 • 1,5 timme teknikpresentation på lördag eftermiddag  
 • Fri minibar på rummet

Plats

Hotel Esplendido ****
Port de Soller, Mallorca
Hotellets hemsida

Datum

2/3 - 3/3 (lör-sön) - 2024

Tränare

Andres Ruiz JanssonJens Bryntesson,  and Tony Gil

Hotel Esplendido

Hotellet byggdes 1954 och ligger i den charmiga byn Porto de Sóller, ca 30 m från stranden. Hotellet nuvarande inredning består av den ursprungliga vintagestilen i kombination med en modern skandinavisk touch. Känslan av hotellets interiör och exteriör i kombination med den fantastiska omgivningen av både berg och hav är oslagbar. Du bor en natt på Hotel Esplendido med helpension och får möjligheten att under två dagar njuta av allt vad hotellet erbjuder och samtidigt spela sex timmar tennis. Denna resa riktar sig till dig som är ute efter det lilla extra.


Avstånd och fakta
: Palma centrum - 40 min med bil, Hav & Strand - 30 m, Tennis - 10 min promenad.

Hotellet ligger längs strandpromenaden och samtliga rum som ingår i priset har en vacker utsikt mot havet. Hotellet har allt man kan önska sig för den bästa weekend upplevelsen. Hotellets restaurang och mat håller hög nivå och att få äta frukost, lunch och middag på Hotel Esplendido är lyx.

I priset ingår tillgång till hotellets fina spa med inomhuspool och gym. Till en extra kostnad finns möjlighet att få massage. Hotellets hemsida

 

 

Tennis på Hotell Es Port

Tennis kommer att spelas på det charmiga hotellet Es Ports egna tre tennisbanor, två grus och en hardcourt. Alla deltagare kommer att spela 4 tim på grus och 2 tim på hard court. Banorna ligger ca 10 min promenad från Hotel Esplendido längs strandpromenaden. Denna promenad blir perfekt uppvärmning för tennisträningen. Tennisresor.net har arrangerat många tennisresor till hotell Es Port vars tennisbanorna ligger perfekt inbäddade i hotelles lummiga trädgård. Hotel Es Port är en gammal herrgård från 1700-talet och finns med i UNESCOs världsarvslista. Hotellets hemsida.

  

 

Upplägg och priser

Vi spelar två tennispass på lördag och ett tennispass på söndag förmiddag. Alla tre träningspass är fokuserade på teknikträning. Under träningspasset kommer våra tränare att gå igenom de bästa tekniktipsen anpassade efter gruppens önskemål och nivå.

Deltagarna delas in i grupper om 3-4 personer med liknande spelnivå och får möjlighet att spela minst 6 timmar tennis fördelat på två dagar. Ankomstdag lördag inleds med första träningspasset kl 10.00 och lägret avslutas på söndag kl 12.00 efter sista träningspasset.

TEKNIKFÖRELÄSNING
På lördag kväll mellan 18.30-20.00 kör vi en teknikpresentation där vi delar med oss av våra bästa tips och erfarenheter som tränare och tävlingsspelare. Vi pratar även lite om svensk tennis upp- och nedgång och varför Sverige inte är så framgångsrika idag. Avslutningsvis delar vi med oss av våre privata mentala tips för att hålla nerverna i styr under en match och prestera bra genom hela matchen. 


TRÄNARE under denna resa är Andres Ruiz Jansson, Jens Bryntesson och Tony Gil från Actiontenis.com. Våra tränare är utbildade och har lång erfarenhet inom tennis, allt för att kunna ge dig den bästa träningen.

Schema

Lördag 2/3
09.30 - Vi ses vid tennisbanorna vid hotell Es port för gemensam uppvärmning och indelning av grupper. 
10.00-12.00 - Teknikträning GRUPP 1,2 & 3 
12.45-13.45 - Gemensam lunch samt incheckning på hotell Esplendido
15.00-17.00 - Teknikträning GRUPP 1,2 & 3
18.30-20.00 - Teknikpresentation
20.00-22.00 - Gemensam middag
 
Söndag 3/4
10.00-12.00 - Teknikträning GRUPP 1,2 & 3 
SLUT 
 

Pris

PRIS / PERSON (EXKL. FLYG)
* Boende i dubbelrum -  5 500 SEK
** Boende i enkelrum - 6 300 SEK
*** Boende i dubbelrum utan tennis - 2 500 SEK

*Priserna gäller 1 natt i dubbelrum (standard sea view) med frukost, lunch, middag och SPA samt 6 timmar tennis.
**Priserna gäller 1 natt i enkelrum (standard sea view) med frukost, lunch, middag och SPA samt 6 timmar tennis.
***Pris utan tennis inklderar 1 natt 
i dubbelrum (standard sea view) med frukost, lunch och middag och SPA.

OBS! Var och en får ta sig till Port de Soller på egen hand..

Intresseanmälan

Vid intresseanmälan och frågor vänligen maila till info@tennisresor.net markerat Tennis weekend Port de Soller alt. ring till +46 70 811 97 17.

Anmälan

Anmälan skickas till info@tennisresor.net. I anmälan behöver vi veta:

 • Enkelrum eller dubbelrum
 • Namn på deltagare (samma som det står i passet)
 • Telefonnummer
 • Ev. allergier
 • Mailadress dit vi kan skicka info samt faktura
 • Spelarnivå, beskrivning enligt följande tabell

För frågor och anmälan till resan, kontakta oss.

OBS! Sista anmälningsdag 10 feb 2024. Totalt 12 platser, minst 8 deltagare. Om färre än 8 deltagare har Tennisresor.net rätten att ställa in resan.

Avbokning

Vi avbokning av resa ska resenären erlägga del av resans avgift beroende på hur många dagar före avresan avbokningen sker.

Dagar till avresaAvgift
Upp till 150 dagar 5%
60-149 dagar 15%
59-30 dagar 25%
29-8 dagar 55%
0-7 dagar 70%