Tennis & Padelresa - Puerto de Soller, 18-22/10 - 2022

Vi är glada att för första gången kunna erbjuda möjligheten att träna både tennis och padel i en och samma resa. Du väljer själv om du vill spela enbart tennis eller padel alternativt om du önskar kombinera dem båda under din resa tillsammas med oss till Puerto de Soller. Du bor med helpension på ett av Mallorcas läckraste hotell och spelar tennis och padel i ett magiskt landskap bestående av Tramuntanabergen, medelhavet och vackra solnedgångar. Denna resa riktar sig till dig som är ute efter det lilla extra i vardagen.

Välkomna till Mallorca!

Följande ingår

 • Boende i dubbelrum/enkelrum på fyrstjärniga hotellet Esplendido inkl. helpension (frukost, lunch och middag). Kostnad för dryck tillkommer.
 • Tillgång till SPA och GYM
 • Transfer till och från flygplatsen
 • Välkomstpresentation
 • 10,5 timmar tennis/padel varav 6 timmar med tränare och 4,5 timmar arrangerat matchspel (delvis med eller mot de andra deltagarna och eventuellt tränarna)
 • Genomgång av övningar för uppvärmning, rörlighet och stabilitet
 • 30 min föreläsning om racket och senor
 • Individuell spelaranalys, dokumentation att ta med hem efter resan som du tillsammans med din tränare tar fram under lägret
 • Kostnad för turistskatt tillkommer vid utcheckning på 3,30 EUR/natt

  OBS! Flyg ingår inte i priset.

Plats

Hotel Esplendido ****
Port de Soller, Mallorca
Hotellets hemsida

Datum

18/10 - 22/10 (tis-lör)

Tränare

Andres Ruiz JanssonJens Bryntesson,  Javier Riutort och Carles Sucías

Hotel Esplendido

Välkomna till hotell Esplendido!

Hotellet byggdes 1954 och ligger i den charmiga byn Puerto de Sóller, ca 30 m från stranden. Hotellet totalrenoverades 2005 och man valde då att behålla dess ursprungliga vintagestil men lade också till en modern skandinavisk touch. Känslan av hotellets interiör och exteriör i kombination med den fantastiska omgivningen av både berg och hav är oslagbar. Du bor fyra nätter på Hotel Esplendido med helpension och får möjligheten att under dessa dagar njuta av allt vad hotellet erbjuder tillsammans med flera timmars träning av din favoritsport. Denna resa riktar sig till dig som är ute efter det lilla extra.

Avstånd och fakta
: Palma centrum - 40 min med bil, Hav & Strand - 30 m, Padel - 20 min promenad alt. 2 min i minibuss, Tennis - 15 min promenad.

Hotellet ligger längs strandpromenaden och samtliga rum har en vacker utsikt mot havet eller mot den vackra trädgården med pool på baksidan. Hotellet har allt man kan önska sig för den bästa semesterupplevelsen. Hotellets restaurang och mat håller hög nivå och att få äta frukost, lunch och middag i fyra dagar på Hotel Esplendido är lyx.

Hotellet har både bar och restaurang med utsikt över stranden och solnedgången. I priset ingår tillgång till hotellets fina spa med inomhuspool och gym. Till en extra kostnad finns möjlighet att få massage. Hotellets hemsida

Padel på Soller Padel Club 

Padel kommer att spelas på Soller Tennis & Padel club. Denna anläggning har genomgått en omfattande renovering under de senaste två åren och är nu utan tvekan en av de charmigaste klubbarna på ön. Omringad av de vackra Tramuntanabergen har klubben en utsikt som slår det mesta. Efter Padelträningen kan du sitta på terrassen och njuta av en svalkande dryck med utsikt över bergen. Anläggningen består av 4 padelbanor (2 nya är snart på gång), 5 tennisbanor, terrass/bar på övervåningen, 50-meters utomhuspool på nedervåningen med terrass och bar samt klubbhus och omklädningsrum. Avstånd till hotellet: Gång - 20 min, Cykel - 8 min, Bil - 3 min. För de som vill erbjuder vi skjuts till padelklubben i vår minibuss. Cyklar finns att hyra till en extra kostnad. Klubbens hemsida

Tennis på Hotell Es Port

Tennis kommer att spelas på det charmiga hotellet Es Ports egna två tennisbanor. Banorna ligger ca 15 min promenad från Hotel Esplendido längs strandpromenaden. Denna promenad blir perfekt uppvärmning till tennisträningen. Tennisresor.net har arrangerat många tennisresor till hotell Es Port, ett hotell som erbjuder en fin atmosfär för både tennis och upplevelse.Vill man inte gå hem till Hotel Esplendidio direkt efter träning finns det ett stort utbud av reatsuranger, barer och butiker i närheten. Man kan t.ex. stanna kvar och köpa något svalkande i baren på hotell Es Port. Hotel Es Port är en gammal herrgård från 1700-talet och finns med i UNESCOs världsarvslista. Hotellets hemsida.

Upplägg och priser

Vi spelar två tennis/padelpass per dag, ett teknikpass på förmiddagen (2 tim) och ett matchspelpass på eftermiddagen (1,5 tim). Under teknikpasset kommer våra tränare att gå igenom de bästa teknik- och taktiktipsen som ni sedan har möjlighet att praktisera under matchspelspasset på eftermiddagen. Vid mån av plats finns det även möjlighet att spela både tennis och padel under denna resa. Om man vill träna både tennis och padel anger man vid anmälan hur mycket tennis och hur mycket padel man vill spel, så försöker vi sätta upp bästa möjliga upplägg.

Deltagarna delas in i grupper om 3-4 personer med liknande spelnivå och får möjlighet att spela minst 10,5 timmar Tennis/Padel fördelat under tre dagar. Ankomstdag tisdag inleds med en välkomstpresentation och genomgång av kommande träningsdagar.

TRÄNARE under denna resa är Andres Ruiz Jansson från Tennisresor.net och Javier Riutort från Actiontenis.com för Tennisen. Jens Bryntesson från Tennisresor.net och Carlos Socías från Baleariska Padelförbundet är padeltränare. Samtliga våra tränare är utbildade och har lång erfarnhet inom båda sporterna, allt för att kunna ge dig den bästa träningen.

Schema

Tisdag
Ankomstdag
19.00-20.00 Välkomstpresentation på Hotel Esplendido
Onsdag
09.00-11.00 - Teknikträning GRUPP 1 & 2 Tennis & Padel
11.00-13.00 - Teknikträning GRUPP 3 & 4 Tennis & Padel
13.00-15.00 - Lunch
15.00-16.30 - Organiserat matchspel GRUPP 1 & 2 Tennis & Padel
16.30-18.00 - Organiserat matchspel GRUPP 3 & 4 Tennis & Padel
Torsdag
09.00-11.00 - Teknikträning GRUPP 3 & 4 Tennis & Padel
11.00-13.00 - Teknikträning GRUPP 1 & 2 Tennis & Padel
13.00-15.00 - Lunch
15.00-16.30 - Organiserat matchspel GRUPP 3 & 4 Tennis & Padel
16.30-18.00 - Organiserat matchspel GRUPP 1 & 2 Tennis & Padel
Fredag
09.00-11.00 - Teknikträning GRUPP 1 & 2 Tennis & Padel
11.00-13.00 - Teknikträning GRUPP 3 & 4 Tennis & Padel
13.00-15.00 - Lunch
15.00-16.30 - Organiserat matchspel GRUPP 1 & 2 Tennis & Padel
16.30-18.00 - Organiserat matchspel GRUPP 3 & 4 Tennis & Padel
Lördag
Hemresedag, ingen träning

 

Pris

PRIS / PERSON (EXKL. FLYG)
* Boende i dubbelrum -  13 500 SEK
** Boende i enkelrum - 19 500 SEK
*** Boende i dubbelrum utan tennis/padel - 10 700 SEK

*Priserna gäller 4 nätter i dubbelrum med frukost, lunch, middag och SPA plus transfer samt 10,5 timmar tennis/padel.
**Priserna gäller 4 nätter i enkelrum med frukost och lunch och middag och SPA plus transfer samt 10,5 timmar tennis/padel.
***Pris utan tennis/padel inklderar 4 nätter i dubbelrum med frukost, lunch och middag och SPA plus transfer.
OBS! Flyg ingår inte i priset utan det får man boka och bekosta på egen hand.

Intresseanmälan

Vid intresseanmälan och frågor vänligen maila till info@tennisresor.net markerat Padel/Sollert alt. ring till +46 70 811 97 17.
I retur får ni mer information samt priserrna för lägret.

Anmälan

Anmälan skickas till info@tennisresor.net. I anmälan behöver vi veta:

 • Enkelrum eller dubbelrum
 • Namn på deltagare (samma som det står i passet)
 • Telefonnummer
 • Ev. allergier
 • Mailadress dit vi kan skicka info samt faktura
 • Spelarnivå (egen beskrivning)
 • Flygtider och flightnummer, så vi kan hämta er på flygplatsen
 • Antal timmar tennis och antal timmar padel (för de som vil spela båda)

För frågor och anmälan till resan, kontakta oss.

OBS! Sista anmälningsdag 29 juni 2022. Totalt 32 platser, minst 16 deltagare. Om färre än 16 deltagare har Tennisresor.net rätten att ställa in resan.

Avbokning

Vi avbokning av resa ska resenären erlägga del av resans avgift beroende på hur många dagar före avresan avbokningen sker.

Dagar till avresaAvgift
Upp till 150 dagar 5%
60-149 dagar 15%
59-30 dagar 25%
29-8 dagar 55%
0-7 dagar 70%