Om oss

Vi är två svenska tennistränare och före detta tennisspelare som erbjuder tennisklubbar, företag och privata tennisspelare möjligheten att under organiserade former spela tennis och samtidigt njuta av solen och värmen på underbara ön Mallorca. Vi har mycket god kännedom om Mallorca och vi jobbar med de bästa hotellen och de bästa tennisanläggningarna.

Vi har under åren lärt oss förstå vad som är viktigt för att en tennsiresa ska bli lyckad.

VÅRA MOTTON

- Ödmjukhet

Vi är medvetna om att alla människor har olika bakgrund, förutsättningar, förväntningar och erfarenhet när det gäller tennis. Vi försöker anpassa våra resor så att de ska passa alla typer av tennisspelare, och vi anser att ingen är för gammal för att lära sig spela tennis från grunden eller förbättra sin teknik.

- Kunskap

Alla som jobbar med våra resor har lång erfarenhet som tennisspelare och tränare. Vår filosofi bygger på att lära ut en anpassad tennisteknik baserat på spelarens fysiska förmåga och ambition samtidigt som vi parallelt jobbar med spelarens mentala plan. På så vis får vi ut så mycket som möjlight av varje individs förmåga och ambition. Vår kunskap och erfarenhet är er trygghet. 

- Flexibilitet

Vi vet att förväntningarna på en tennisresa varierar från individ till individ. Vi försöker lösa alla problem och önskemål som dyker upp under en resa efter de förutsättningar som råder. Vi finns till för att ni ska få en så trevlig upplevelse som möjligt under våra resor.


Vi har arrangerat tennisresor sedan 2006 och har under åren lärt oss förstå vad som är viktigt för att en tennsiresa ska bli lyckad. Eftersom svenska utomhussäsongen är alldeles för kort ger vi dig nu möjligheten att förlänga den på bästa möjliga sätt.

Välkomna till Mallorca!
Andrés Ruiz Jansson & Jens Bryntesson